Extraescolars

Activitats extraescolars 2018-2019

Aquest curs 2018-2019 la comissió d’ extraescolars d’enguany ha preparat una amplia i variada selecció d’ activitats. Totes amb un alt nivel de qualificació que desitgem que siguin del vostre interés

 

 

 

 

Activitats impartides per

Piscina  es farà  a les instal.lacions Modollel Esports (avans d’ Accura) i els pares heu de recollir els nens a les 16.30 a l’ escola per portar-los.  Per a la resta  d’activitats no heu de venir a recollir als nens fins l’ horari de sortida de l’extraescolar. Els nens de tennis i pàdel es recolliran a Jufer directament, la resta a la porta principal de l’escola.

Al marge del preu de l’extraescolar  és necessari fer un pagament de 4 euros per nen/nena independentment del nombre d’extraescolars que es realitzin i amb el que contractarem una assegurança d’accidents.

Es necesari un minim  entre 6-8 alumnes per poder formar grup. Si no arribem no es pot realitzar.  Per això es important que els interessats feu la màxima difusió possible.

Els preus son per socis de l’ AMPA. No socis increment del 20%

Per inscripcions presencials en paper disposem de dos  fulls d’ inscripció. Un per les activitats de La Plec i un altre per la resta d’ activitats que  trobareu al final de la informació de cada activitat ofertada.

 

Formulari pdf d’inscripcions per descarregar

 

FORMULARI WEB PER INSCRIPCIONS OBERT!!!!!!!