Entrades Festival Atrium 2019

Benvolgudes famílies

Les entrades per al festival del 16 de desembre a l’Atrium es vendran a l’escola al menjador d’infantil, en horari de 9.15 a 11.00 hores i de 15:00 a 17.00 hores els següents dies:

2 de desembre: I3-I4-I5
3 de desembre: 1r-2n-3r
4 de desembre: 4t-5è-6è
5 de desembre: entrades sobrants

Es dividirà Atrium per trams de seients per curs. A les primeres files seuran les famílies de 6è i darrere, per ordre, d’ I3 a 5è.

Les famílies amb més d’un fill a l’escola han de comprar el dia que es venen les entrades del curs del fill que els hi fa seure més endavant.

Es prepararan sobres amb dues entrades per cada tram i s’entregarà un sobre per família.
Cada família pagarà la seva entrada (el preu per entrada serà de 4€ / 8 € per sobre complert ) i agafarà un sobre a l’atzar. Es pot agafar nomes 1 entrada.

Si alguna família no pot venir en persona a buscar les entrades, haurà de demanar a algú que les agafi amb http://www.ampaamatitarga.org/wordpress/wp-content/uploads/2019/11/atriumautoritzacion2019.pdf . Hi ha un límit de 5 autoritzacions per persona. En el cas dels venedors que tinguin autoritzacions, aquests agafaran els sobres en finalitzar el torn de venda.

Entrades sobrants: Limitat a 1 sobre per família + 1 sobre amb autorització, 1 cop al torn del matí i un altre vegada al torn de la tarda.


Us recordem i preguem que fins que no acabi tot l’espectacle no sortiu de la sala per respecte a tots els alumnes.


Gràcies per la vostra col·laboració.

AMPA i mares delegades.