Adeu i Benvinguts

Benvolguts i benvolgudes,

Aquesta és, primer de tot,  una carta de Comiat per a aquelles famílies que marxen de l’escola per iniciar una nova etapa a la ESO.  Des de la nostra Associació de Pares i Mares d’Alumnes de l’escola Germans Amat i Targa, us desitgem la millor de les sorts en aquesta nova etapa i us agraïm les estones i col·laboracions compartides amb nosaltres per la millora de l’educació dels nostres fills.

Tanmateix us volem recordar que sempre sereu ben rebuts i que si voleu seguir lligats a la nostra associació tan si teniu encara algun fill al centre com si no podeu participar de la nostra BATUTARGA, CARNESTOLTES i  SPEAKING per adults i moltes més activitats.

Igualment volem acomiadar-nos de les famílies que continuaran el curs vinent a la nostra escola i desitjar-vos unes molt bones vacances d’estiu.

També  volem donar la Benvinguda a la nostra Escola, l’Escola Germans Amat i Targa  a les noves famílies que s’incorporen el curs vinent i fer-vos una breu presentació de la nostra associació.

L’AMPA és l’associació que representa als pares i mares de l’escola i col·labora activament per tal de contribuir en la millora de la qualitat del sistema educatiu públic i de les condicions d’escolarització dels alumnes del centre. Entenem que l’educació dels nostres fills/es és una tasca conjunta de tots nosaltres: pares, mares i escola. 

L’AMPA representa una eina clau dintre d’aquesta comunitat recolzant al centre en les activitats que es planifiquen i sempre amb la finalitat, d’entre tots, aconseguir millorar l’escola.

Durant el proper curs continuarem gestionant les activitats extraescolars  (anglès, piscina, futbol, patinatge, dansa, zumba …) i els casals, mirant de millorar tant en l’empresa que els gestiona com oferir preus adaptats a les famílies, seguirem amb ATAULA per poder oferir l’acollida i el menjador als nostres nens/es, gestionarem els llibres i  la roba ajudant en la seva distribució, organitzarem festes i activitats educatives en coordinació amb l’Escola (castanyada, Nadal, carnestoltes…)… En definitiva, el nostre objectiu es potenciar i participar a les activitats dirigides als nostres nens/es per millorar el funcionament de l’Escola.

Per poder aconseguir totes les fites descrites anteriorment necessitem les vostres idees, suggeriments, peticions, recolzament i aportació econòmica. Us animem a formar part de l’AMPA col·laborant de forma activa en les activitats que s’organitzin, per entre tots, fer de la nostra escola un espai d’intercanvi dinàmic.

Per al curs 2019-2020 la quota de soci serà de 20 €/any per família, aquesta quota donarà dret a inscriure als vostres fills a les activitats que organitzem a l’escola, a obtenir descomptes en la compra de material i establiments de proximitat, tindreu invitacions per a tota la família en les festes i a tindreu veu i vot a les Assemblees Generals, en definitiva, poder participar d’una forma més propera en l’educació dels vostres fills/es.  Restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta, a info@ampaamatitarga.org, al telèfon 607.68.21.84 i al web www.ampaamatitarga.org , on podeu trobar informació d’actualitat i de totes les activitats que es gestionen  a més de la pestanya per poder associar-vos a partir del 22 de Juny.    

A continuació, us fem un resum de les dates més importants a tenir en compte pels diferents serveis i atenció al soci.

IMPORTANT SABER QUE NO HI HAURA SERVEI DE VENTA PRESENCIAL DE LLIBRES

 1. PAGAMENT DE LA CUOTA DE SOCI DE L’AMPA DEL 22 DE JUNY FINS AL 8 DE JULIOL (Per poder gaudir dels descomptes dels llibres de text)
 2. PROCEDIR AL PAGAMENT DELS LLIBRES DE TEXT (1er-2n-3er-4t-5è-6è). INGRESSAR A DARMEX BARCELONA.                                                                                       BBVA  // ES60 0182 9697 4202 0025 3113  PER TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA DEL 26 FINS AL 15 DE JULIOL. (en fer l’ingrés, tant al CONCEPTE com al BENEFICIARI, poseu ambdós casos els COGNOMS I NOM DEL VOSTRE FILL/A.                                                                                              

Per qualsevol dubte, truqueu al telf. 607682184

l’AMPA estarà a l’escola per atenció al soci,

Dilluns 2 de Setembre de 10h a 13h i de 16:00 a 19:00h  

I, des de l’ inici de curs, Dijous 12 fins al Divendres 20 de setembre de 16:30 a 17:30

 • Entrega de llibres de 1er fins a 6è.

(NOMÉS el dia 2 de setembre)

Recordeu que l´últim dia de pagament a Darmex per transferència bancaria es el 15 de juliol.                                                                     

  *** Si no es fa el pagament en aquestes dates, no es podran comprar els llibres a l’Ampa***

 • Entrega de carnets de socis
  • Recollida de noves inscripcions
  • Distribució de roba escolar
  • Devolució de les bates que es van comprar el curs passat per les famílies que així ho desitgin
  • Informació i atenció per part de la Comissió d’Extraescolars
  • Resoldre dubtes

   Links de la documentació enviada per l’escola:

Díptic

Ficha AMPA

Resum pagament AMPA

Fundesplai

Socialitzats Graella

Socialitzats compromis

Socialitzats Circular